2015. január 2., péntek

Kritika #2

Helloka mesebeli lényecskék!
Elhoztam a második kritikát! Kritikát továbbra is lehet rendelni mindketőnktől, chatben!

Elhagyva
Kedves G. Yepp!
Ha nem baj, át vettem Felhőugrótól a kritikát!
Kinézet: Hűha!! Bajban vagyok.. Méghozzá azért, mert a blogod design-jába azonnal bele szerettem! Az egész hatalmas összhangban van. A HTML-kódok is passzolnak. Igazából nem tudok mást mondani, csak azt, hogy tökéletes! :) Egyébként saját?

Történet: Hát.. Erről még nem nagyon tudok semmit sem mondani, hiszen két rész van fenn. A sztori önmagában egyedi, és nem fanfiction, ami tetszik! Az írásmódod elképesztő, alig találni helyes írási hibát, jól fogalmazol. A Prológust olvasva felmerültek bennem gondolatok, amikkel bár nem jutottam messzire, mégis fontosnak érzem, hogy megemlítsem. Az jutott az eszembe, hogy mégis milyen szerencsés vagyok, hogy van családom, hogy valakinek mondhatom Apa és Anya. Tudod van egy ismerősöm, akinek az élete passzol egészen addig, hogy anyukája meghal szülés közben, apja pedig elhagyja. Őt a mamája neveli, apját pedig évente egyszer, max. kétszer látja. Ha úgy fogalmazok, mint te, akkor azt mondom, hogy minden az ölébe hullt. Apjátol engesztelés képen, hogy nem találkoznak sokszor, mindent megkapott. Még sosem jutott az eszembe, hogy vajon mi a fontosabb: Az hogy meglegyen mindenem, vagy hogy legyen egy családom, akit szerethetek, és ők is szeretnek engem? Minden magasan tisztelt lényecske döntse el magában, legyen szíves. :)

Összegezve: 10/10 -semmi kivetni valót nem találtam :) Sok sikert a blogoláshoz!! :)


2 megjegyzés:

  1. Kedves Corin Moon!

    Nagyon szépen köszönöm a kritikát, örülök, hogy végül te írtad meg:)
    A sablon deviantart-ról van, a fejlécet én szabtam személyre, ezen kívül apróságokon javítgattam, tettem hozzá. Örülök, hogy tetszik!:)
    A történet még nagyon az elején tart, az első pár rész csak bevezető jellegű, később jön, majd a lényeg. Hogy őszinte legyek meghatott, hogy ilyen gondolatok támadtak benned, igazából az egész sztori ezekre az érzelmekre épül.

    Mégegyszer nagyon köszönöm a kritikát, további jó munkát!:)

    Üdv.:
    G. Yepp

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyébként bocsánat, hogy kétszer írtam, de nálam nem jelezte, hogy kiírtam, csak másodszorra, de akkor mindkettőt!

      Törlés