2014. június 19., csütörtök

Filmajánló #1 - Demóna

Sziasztok rizspuffancsok!
A hétvégén megnéztem moziban a Demóna című filmet, és nagyon nagyon nagyon nagyon tetszett, ezért úgy döntöttem, elindítok egy filmajánló sorozatot, amit ezzel a berobbanó sikerfilmmel kezdenék!
Történet: A gyönyörű és tiszta szívű fiatal lány, Demóna (Angelina Jolie) idilli körülmények közt nevelkedik egy békés erdei királyságban, egy nap azonban egy hadsereg szállja meg a környéket, megtörve a vidéken uralkodó harmóniát. Demóna azonban kiáll a népért, és a királyság legelhivatottabb védelmezője lesz. Nem sokkal később viszont könyörtelen árulás áldozatává válik, amelynek hatására addig tiszta szíve kővé változik. A lány és a megszálló király örököse közt ádáz küzdelem veszi kezdetét, Demóna pedig bosszúból megátkozza ellenfele újszülött kislányát, Csipkerózsikát. Ahogy a gyermek kezd felcseperedni, Demóna kénytelen rádöbbenni, Csipkerózsika kezében van a királyság békéjének és egyben talán saját boldogságának kulcsa is.

A trailer megtekintéséhez katt IDE!





2014. június 18., szerda

Bemutatkozás - Saját gondolatok #1

Sziasztok rizspuffancsok!
Ez az első bejegyzésem lenne ebben blogban, és mielőtt még megérkeznének az értelmetlen kommentek, elmondom, hogy írói kategóriában váltam szerkesztővé! Sajnos nem lesznek túl hosszú bejegyzéseim, és nem is nagyon sűrűn, de most már aztán tényleg térjünk a lényegre, úgyhogy jöjjön az első bejegyzésem! Éééés, TESSÉK!

Mint (majdnem) mindennek, nekem is van egy sötét oldalam: Egyesek szerint vattacukor felhők alatt, nyalóka fák között olyan egyszarvún lovagolok, ami szivárványt hány. De közben ott van a "sötét" fél, amelyik Dracula-féle kastélyban él, amit hatalmas temető vesz körül. Mindenhol ijesztő vízköpők, és gyertyával vagy fáklyával lehet világítani. Ez a felem nem fél, és a telihold előtt, a kastély tetején szélben gondolkodik. Nem biztos, hogy mindenkiben ekkora a különbség, sőt egyáltalán nem biztos, hogy különbség is van. Viszont én rájöttem, hogy mégis a "világos" oldalamat kellene előtérbe helyeznem, mert ennek a segítségével könnyebben veszem az akadályokat, és a barátkozás is jóval egyszerűbb. De hát akkor is. Ott van bennem valami, ami igen csak ennek az ellentettje: Nem mondom, hogy vágyom, de tény, hogy hiányzik a telihold rémisztő arca, a folytonos köd, az eső ijesztő kopogása és a temető rémisztő koporsói...
vs 
Nos, ennyi lett volna, remélem azért elmegy egy első bejegyzésnek. :)

Új design!

Helloka mesebeli lényecskék!
Mint ahogy azt láthatjátok, a blognak új designja van! Természetesen én csináltam, és még egyszer nagyon hálás vagyok Crystalnak, a Kawaii Blog Design szerkesztőének, aki a legfelső modulért felelős! Nagyon nagyon tetszik! :) Írjátok meg kommentbe, hogy milyen lett az új design!

2014. június 15., vasárnap

Szerkesztő felvétel!

Helloka mesebeli lényecskék!
Mint ahogy azt a címből is tudjátok, a blogra szerkesztőket keresek, méghozzá két kategóriában:

  • Designer kategória (hasonló bejegyzéseket hoz, mint én eddig)
  • Írói kategória (novellák, versek, kritikák, ajánlók és hasonló bejegyzések írója)
Feltételek:

  • El kell múlnod 14 évesnek!
  • Kell lennie blogodnak
Jelentkezés:
Írj egy e-mailt, ahová belinkeled a blogodat, és három munkádat! Megírod, hogy milyen kategóriában jelentkezel! Ha írói, akkor írj kritikát a blogról, ha desgner, akkor egy fejlécet kell csinálnod a blognak! Utóbbit nem fogom használni a blogon!

E-mail cím: remenykedni3@gmail.com (csak jelentkezésre!)

Max. 2 szerkesztőt veszek fel!

Remélem van kedvetek, és jelentkeztek! Sok sikert mindenkinek!